Klubben i mitt hjerte: Bergen Taekwon-Do Klubb

Siste stemmer

10 000kr

Se flere

Listene nullstilles kl 10.00 hver hverdag.

Vinnere til nå

10 000kr

 • to. 25. okt.:
  Nedre Glomma Turnforening
  Follo Håndball Damer
 • on. 24. okt.:
  Vartdal Turn og Idrettslag
  Finnsnes IL Turn
 • ti. 23. okt.:
  Bærums Verk Hauger Idrettsforening
  Lyderhorn Karateklubb
 • ma. 22. okt.:
  OsloMet Lacrosse IL
  Flatås Idrettslag
 • sø. 21. okt.:
  Bodø Gym og Turnforening
  Sportsklubben Høken
 • lø. 20. okt.:
  Utleira Idrettslag
  Idrettslaget Leik
 • fr. 19. okt.:
  Sportsklubben Høken
  Konnerud Idrettslag
 • to. 18. okt.:
  Skarven Idrettslag
  Lier Idrettslag
 • on. 17. okt.:
  Oppegård Idrettslag
  Bjørgvin Karateklubb
 • ti. 16. okt.:
  Nedre Glomma Turnforening
  Varden FK
 • ma. 15. okt.:
  Averøy Motorsportklubb
  Langøya Rideklubb
 • sø. 14. okt.:
  Sparbu Idrettslag
  Sola Turn
 • lø. 13. okt.:
  Skien Cheerleaders
  Flint Tønsberg AIL

Om klubben i mitt hjerte


Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen og Marit Bjørgen er ambassadører for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, SpareBank 1, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen.

REGLER


Reglene er enkle. Klarer din klubb å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av to dagspremier på 10.000 kroner fra SpareBank 1. Idrettslag kan stemme frem til kl. 10.00 hver dag. Da nullstilles stemmene. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 14 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s formiddagssendinger og på klubbenimitthjerte.no vil dagsvinnerne offentliggjøres. Totalt deler SpareBank 1 ut 28 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. I tillegg deles 100.000 kroner i ekstrakonkurransen for Spleis.

Konkurransen om 50.000 kroner

Alle stemmer som kommer inn på Klubbenimitthjerte.no blir registrert i løpet av kampanjeperioden fra 13. - 26. oktober. Den klubben som har fått flest stemmer i løpet av hele perioden vinner en hovedpremie på 50.000 kroner. I tillegg tildeles 50.000 kroner til en en tilfeldig klubb blant alle de som i løpet av kampanjeperioden har oppnådd 50 dagsstemmer. Vinnerne offentliggjøres fredag 26. oktober.

Annonsemateriell

Ønsker ditt lag å benytte seg av annonsemateriell kan det lastes ned her (høyreklikk og lagre):

Spleis-konkurransen

SpareBank 1 og Spleis gir bort 100.000 kroner i en tilleggskonkurranse! Søk frem klubben og støtt spleisen som ligger på den siden, finnes det ingen kan du opprette en «Klubben i mitt hjerte»-spleis. Hver hverdag i perioden trekkes det en vinner av klubbene som har passert 2.000 kroner på sin spleis. Vinnerklubbene får 5.000 kroner.

Dersom ingen klubber passerer 2.000 kroner vil den «Klubben i mitt hjerte»-spleisen som har samlet inn mest bli premiert. Fredag 26. oktober trekkes enda to nye vinnere av 25.000 kroner hver blant alle klubbene som har samlet inn mer enn 2.000 kroner.

Det er kun spleiser opprettet fra klubbenimitthjerte.no som deltar i trekningene. Spleis tar vanligvis et gebyr, men «Klubben i mitt hjerte»-spleisene er gratis.

Hvordan vet du at du har oppnådd 50 stemmer?

For at idrettslagene enklere skal følge med på hvordan de ligger an har vi delt inn i tre fargekategorier:

 • Lag som har oppnådd rødt lys har et sted mellom 0-25 stemmer.
 • Lag som har oppnådd gult lys har et sted mellom 25-49 stemmer.
 • Lag som har oppnådd grønt lys har oppnådd 50 stemmer.